COZY OUTFIT

 
 
 
 
 
 
 
Önskar mig en mysig mysdräkt i julklapp. Så himla skön att bara dra på sig efter en dag i skolan eller när man ska chilla hemma. Hittade dessa på bubbleroom, den vinröda gillade jag nog bäst.
 
 
 

ADELE-SKYFALL

 

RESPECT YOURSELF ENOUGH TO KNOW THAT YOU DESERV THE BEST

Har precis ätit lite mat och tvättat lite kläder. Ikväll stannar jag hemma med gott samvete, är super trött och seg så behöver en kväll hemma för mig själv. Så jag ska ta hand om mig själv, lägga en ansiktsmask, dricka te, kolla på en bra film och bara ligga i sängen i morgonrock och mysa. Ibland är dessa kvällar behövliga, och så vaknar man upp dagen efter utvilad och slipper sova bort hela dagen.
 
 
 

Bekännelser

  • jag är har väldigt svårt att öppna upp mig för folk, pratar inte gärna om känslor eller djupa samtalsämnen
  • många som jag hälsar på första gången tror att jag säger "ponny" "benny" eller "bånny"
  • jag skulle inte klara mig utan musik i mitt liv, lyssnar på det mesta
  • mitt humör pendlar väldigt ofta. kan vara överlycklig och sen 5 min senare så är jag skit förbannad på allt.
  • det finns 2 personer som jag verkligen hatar (personer som jag tidigare har kallat vänner)
  • föredrar hellst att umgås med killar, slippa allt jävla tjaffs som alltid ska uppstå mellan tjejer..
  • har tur i spel, och otur i kärlek
  • nu kommer jag inte på något mer att bekänna, är nöjd med livet som det är. Jag lever ett bra liv, har ingenting att klaga på och jag mår bra. ♥

 

@mimmis place

Är hos Mimmi nu. Vi har bara tagit det lugnt idag, chillat framför tv:n och kollat på Pretty little liars, ätit pannkakor och spelat wii-spel. Sov här inatt eftersom jag missade sista pendeln igårkväll, hehe.
Nu ska vi snart gå mot bussen och jag ska åka hem och äta middag. ;)

första dagen på lovet

Hej på er. Kom precis ut ur duschen och nu ska jag fixa mig lite, ska träffa Älgen i stan för jag måste köpa jacka och skor. Hoppas jag hittar nåt fint. Så detta är mina planer för dagen än så länge, vi får se vad vi hittar på ikväll. Det är ju trots allt första dagen på lovet, weho! ;)
 
 
 
 

Vilka boots? Svarta/Beiga?

 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällen igår!

Godmorgon/god eftermiddag? Haha, vaknade för ett tag sen men ligger fortfarande i sängen och kollar på tv, myspys. Igår var jag och Mimmi på en tjejmiddag i Handen hos Ida med lite trevligt folk, vi åt god middag och satt och pratade (kände ju knappt någon så det blev ju lite stelt sådär) men det var väl trevligt. Så vi var där ett tag, sen träffade vi upp Robban och drog hem till hans kompis som bodde precis i närheten. Vi hade super trevligt och lyssnade på musik, pratade, skrattade och drack lite. Sen blev det lite kaos när det sprang in en mus i lägenheten. HAHAHAHAHA jag fick panik och var nära inpå en hjärtattack!! Det var jag som såg när den sprang in och ingen trodde på mig att den var i lägenheten och jag stod och var helt uppstressad i soffan, hahahahaha! Asså guud vad jag hatar äckliga små möss! Men iallafall så kom den lilla musen fram till slut och alla andra såg den, HA! Ägda hela gänget, dom som inte trodde på mig. Fy fan vad vi skrattade när alla sprang runt och jagade musen. Det var en sån där händelse man vill ha på film! HAHAHAH!  Sen när vi skulle börka gå mot pendeln så ville varken jag eller Mimmi sätta ner våra fötter på marken så dom fick bära ut oss, klockren kväll var det iallafall! :D
 
 
 
Nu ska jag dricka kaffe och kolla på Bröderna Lejonhjärta, så gullig film. :')
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photography

Cjx7edm8pp8_large
 
Tumblr_mchxuas5nu1rvjhi0o1_500_large
 
47564_516245205052206_1535119857_n_large
 
Tumblr_m1qkoxqnsy1qcer3vo1_500_large
 
296029_249584851761070_628765902_n_large
 
Tumblr_m1zk2nujms1qjfe1zo1_500_large
 
 

fredag

Hellooo! Fredag idag. Har precis sminkat mig lite och ska platta håret och göra mig klar för dagen. Vid 3 ska jag träffa Älgen i slussen, kanske tar en fika i stan eller går runt lite och kollar i affärer, ska bli så kul att träffa min bästisfestis! ♥ senare ikväll ska jag nog möta upp Linn efter jobbet om jag får tag på henne, haha hennes mobil är lite knas. ;) Vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt, skönt att inte ha något speciellt planerat utan bara ta det som det kommer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"use your smile to change the world but don't let the world change your smile"

jaråå

426197_546857951997597_838672367_n_large

Dada life

 

ång hest

Fy faaaan! Får serriöst panik av detta väder. Kom inte detta äckelväder alldeles för tidigt?! Blir ju deprimerad.. Happ nu måste man köpa vinterjacka och vinterskor. wäääääääääää!!
 
 
 
 
 
 
bild tagen, exakt 1 år sen. INGEN snö.

 

Kvällsinlägg

Nu är jag hemma från praktiken. Vi har haft en super trevlig dag på jobbet och min super gulliga handledare gav min en liten present idag. Jag fick 3 par örhängen av henne, så himla gulligt! :)
 
Nu sitter jag och kollar på tv med min bror och asgarvar åt Redicilouisness. Haha korkade människor det finns.  
Haha! Ska snart gå och lägga mig och sova. Ska jobba mellan 12-20 imorgon så blir sovmorgon då också. 
 
 
Godnatt på er.
 
 
 
 

Locket out of heaven-Bruno Mars

 

Godmorgon!

Har vaknat nyss och nu ska jag göra mig en frukost och kolla på MTV haha (standard varje morgon) sen hinner jag slappa i nån timme och sen måste jag göra mig iordning för dagen. Ska möta min handledare och ta en promenad till jobbet från Älvsjö. Sen är det workwork till 20:00 men det kommer bli en rolig dag så det är bara kul! :D



Hollywoodfruar

Nu sitter vi och kollar på Hollywoodfruar. Hahahah fy fan va vi älskar Gunilla! Totalt pantad som människan är kan man ju inte låta bli att garva åt allt hon gör. Aa herregud.. :P

Imorrn får jag sovmorgon så ska kolla på några avsnitt av Jersey shore när "fruarna" är slut. Säger godnatt till er nu, nattinatti!

Snabbinlägg

Nu är jag äntligen klar med städningen. Tar ju några timmar att städa ett helt hus, men nu känns det bra att jag är klar. Har precis ätit lite lunch och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv ett tag. Lite senare tänkte jag knyta på mig joggingskorna och ta några PW rundor i Älvsjö skogen, helt underbart höstsäden ute så skippar att åka till gymmet. Gymmet är skönare att träna i när det regnar eller sen på vintern när det är svinkallt ute. ;)
Tidigare idag ringde min handledare och undrade om jag ville jobba med henne imorgon runt 13-20 då det är lite roliga aktiviteter som vi ska hålla och självklart ställer jag upp. Har ju ändå inget för mig och snart är ju denna praktik slut så måste passa på så mycket som det bara går för att hinna lära mig allt jag kan.

bubbleroom.se snygga vinterjackor

Mixed from Italy Quilted Jacket Black Bubbleroom.se    Dolomite Fritz Roy Jacket Black Bubbleroom.se
 
VILA Cardi Down Jacket Off White Bubbleroom.se  Rock´n Blue Avanta Short Coat Black Bubbleroom.se
 
Boomerang Jacket Black Bubbleroom.se  Mount Michigan Jacket Black Bubbleroom.se

Firar ni Halloween?

36587_342332319197124_1539792120_n_large
 
 
 
Haha!  Nej men allvarligt halloween. Är lite nyfiken, brukar ni fira det? Hur då isåfall? :)

Rihanna-Diamonds

 

I don't care, I love it!

På fredag blir dom mina. Herre så snygga dom är! Länge sen jag köpte mig ett par riktigt snygga "partyskor" så nu när jag har hittat ett par jag verkligen älskar slår jag till på dom. ;)
 
 
Dom ser ut på ett ungefär som på bilden, dom hade inte kommit ut på hemsidan än, men tänk er dessa med nitar på klacken. Jag älskar dom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

måndag

Hello!  Idag var jag i skolan och hade svenska o engelska, usch. Hade verkligen ingen lust alls att åka till skolan, menmen. Nu är jag hemma och gör inte så mycket, kollade nyss på film med Emma. Ska kolla på jersey shore och dricka te när dom andra har gått och lagt sig. Hela soffan för mig själv haha!
 
Imorrn är jag ledig så har lovat att städa huset medans alla andra är i skolan och på jobbet. Duktig va? ;) måste verkligen städa mitt eget rum också, stökigt som fan. Sen måste jag hinna förbi gymmet också och trääna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kvällsinlägg

Sitter i sängen och lyssnar på musik och snackar med Emmis. Imorrn är det måndag igen.. aja den här veckan blir ju inte så ansträngande iallafall. 2 lektioner imorrn och sen har jag bara 2 praktikdagar kvar (onsdag-torsdag) alltså ledig på fredag och sen är det höstlov. ;)
 
 
Aja, godnatt.

Autumn Inspiration

 
H&M Faux Fur Collar, H&M Gold Glittery Jumper, Miss Selfridge Leather Biker Jacket, Topshop Sequin Denim Shorts, My Shop Black Bowling Bag, Jeffrey Campbell Lita Spike In Taupe Suede
 
H&M Leather Trousers, Vero Moda Bag, Zara Shawl
 
Reserved Sweater
 
All Over Spike Design Bra, Zara Sweater
 
Mango Leather Jacket, Benetton Scarf
 
Prada Handbag, Stradivarius Faux Leather Sleeve Army Jacket, Parfois Leather Chain Boots
 
Reserved Jumper
 
Guess? Jeans, Love Jumper, Chicwish Shades & Boots, Late Manta Bag, Guess? Jeans
 
 
 
Sh Scarf, H&M Jacket, Sh Jeans, Reserved Shoes, H&M T Shirt, Mizensa Bg
 
 

på väg hem

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Vi har haft en super mysigt helg men det ska bli skönt att komma hem nu. Det blir nog en softsöndag när vi kommer hem, kanske kolla på nån film och hinna plugga lite inför skolan imorn. 1 vecka kvar och sen loov, fy fan va härligt! <3




lördag

Sitter i köket på landet med Eddie och Emma, käkar ostbricka och lyssnar på musik. Myspys! och senare blir det film. Känner just nu att man mår som bäst!
Hoppas ni har en bra kväll allihopa!




jag mår bra



















landet

Nu har vi kommit in i stugan. Vi har eldat med lite kompisar från landet och grillat korv och haft det mysigt. Oh herre vad vi har skrattat! haha :D
Nu ska vi värma oss och ta det lugnt, spela kort kanske. Sen ikväll blir det att äta gott och njuta av lördagskvällen. :)




eldar



fredag

Äntligen fredag. Har varit ledig idag från jobbet, så har ägnat denna dag åt en rejäl sovmorgon och plugg. Lite senare kommer mamma och hämtar mig och Eddie, ikväll åker vi till landet och är där över helgen. Vi ska elda och fixa lite. Ska bli mysigt att komma iväg några dagar, och ikväll blir det pizzamys när vi kommer fram. :)


sova

nu ska jag soova!! Ska upp tidigt imorrn för att åka till praktiken. Har varit en aktiv och givande dag på praktiken idag, men så himla trött i både huvud och kropp. Behöver verkligen sova nu och vila upp mig för imorrn. Åhh godnatt<3



chillmode

Nu slår vi på tv:n för att kolla på Svenska hollywoodfruar! Bästa programmet i veckan, haha,,
Träffade Älgen idag som jag skrev tidigare. Vi käkade i lilje och pratade om allt som hänt. :) nu håller min mobil på att ladda ur så vi hörs senare.



bye bye mitt andra hem..

Sitter hemma hos Älgen i fruängen. Det är tomt, möbler är borta och det är sorligt fan.. det har ju varit mitt andra hem! Det är här vi har varit på helger, sovit över och allt.. :( känns jätte konstigt att min bästa vän inte kommer bo lika nära längre.



morning

Vaknade till för ett tag sen, messade Älgen och bad henne komma hit istället. Känner mig helt död i kroppen.. Ska sova lite till sen gå upp och äta frukost och fixa till mig lite innan älgis kommer. :)




orkar ingenting..

Kom precis hem från skolan, dyngsur när jag kom in.. helvetesväder..
Nu har jag tagit på mig min gosiga morgonrock och gjort mig en varm kopp te, så nu ska jag ligga i sängen och äta yoghurt och dricka te. Har sovit skit dåligt inatt så orkar ingenting annat. Men vafan imorgon är jag ledig så jag ba kör.



väntar på bussen

Sitter och väntar på 144:an. Ska till praktiken och jobba till 7-8 idag. Skönt med fredag! Ska träffa Linn och Matilda efter jag har slutat. Ikväll blir det fredagsmys<3



torsdagsmys

Tog precis en varm dusch, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film med familjen. Äppelpaj väntar i ugnen också, omnomn!




just do it.



Torsdag

Kollar på film just nu och ska käka lunch, värma koppen blire. Mästerkock som man e. ;) ha ha
Ska ut på en härlig promenad sen.




godnatt

Här får ni ett sista inlägg på bloggen för idag. Hade myskväll med la familia idag, käka pizza och tog det lugnt denna lill lördag, myspys!
Imorrn får jag sova ut hur länge jag vill, är nämligen ledig imorrn, så jävla underbart! <3 ska ändå gå och lägga mig nu, trött och vill sova. hihi

Godnatt.

happyface!

Åhh känner mig så himla glad! Hade min första praktikdag idag, träffade all personal, min handledare och fick gå runt och se hur allt såg ut. Jag har fått världens underbaraste handledare och det känns super bra. Jag kommer trivas kanon på min praktikplats 2 veckor framöver. :D




what goes around comes around

Tumblr_mb5yz9sz8s1rhrg78o1_500_large
 
598705_442842222418280_635883974_n_large
 
Tumblr_mbmx04yre91roj0v6o1_500_large
 
310595_462923463747895_833720301_n_large
 
Tumblr_mbn1s6ab0c1qfqoedo1_500_large
 
Tumblr_mbn1m6e2yg1qm39ipo1_500_large
 
Tumblr_lsnfhlupf21qgewqco1_500_large
 
 

Kesha-die young

 
 
Riktigt bra låt! 
 
 

promenix

Gick ut i Älvsjö skogen och tog en långpromenad. Super Skönt att bara vara ute och gå flera km med lite skön musik i lurarna. Så nu har jag kommit hem igen, duscha och äta middag står näst på schemat. :)




chill

Ligger i soffan och kollar på Rob & Big marathon. Så jävla trött, sov knappt nånting i natt och låg och tänkte på massa saker. Ska laga lite lunch snart sen måste jag läsa lite i min engelskabok som vi har prov i om några veckor.




yeeeey

Åkte till min praktikplats och pratade med personalansvarig. Presenterade mig själv och fick åka hem. Börjar imorrn att praktisera med min handledare. Dom var super trevliga och nu känns det bra igen. Stressen har släppt. + att det ligger nära hemifrån, alltid skönt att slippa åka långt på morgonen när man börjar typ 7. ;)




Monroe



stress

Åhh känner sån jävla stress inför imorgon. Jag ska på min nya praktikplats och jag har inte fått tag på min handledare. Vet alltså varken vart jag ska vara, när och hur jag åker dit. Stress, stress, streeeess!!





lillebror <3

Älskar dig så mycket. Finaste, bästa lillebror. Världens finaste!








middag

Nu blire söndagsmysmiddag. Paj och sallad med massa gott. Kl 20:00 är det Solsidan. Bästa!




New jacket!

Åhh love it! Fick en ny höstjacka av mamma och Björn som dom köpte i Göteborg. Äntligen har jag en militärjacka! hihi + att pärlorna på ryggen gjorde den ännu snyggare. Taaack! <3




fly



mot handen



godmorgon

Lördag idag! Ligger i sängen och lyssnar på musik, ska hoppa in i duschen snart och fräscha till mig. Ikväll blire fest. Ska dra hemifrån runt 4-5 och möta upp lite folk innan. Sen blire födelsedagsfirande hela kvällen/natten. Woopwoop! ;)






fredagsmys



fika

Fick sluta tidigare idag, så träffade upp Mickan i stan och nu sitter vi på donen och fikar lite. Provade den nya Mcflurry Twix. Satan va god den var!








Calvin harris

fredag

Ligger hemma hos mimmi i soffan och kollar på film. Vi åkte hit efter första lektionen och käkade. Vi börjar halv 2 sen och slutar 4.




mot skolan, fredag!



kvällsinlägg

Fredag imorrn vilket är jävligt skönt! Har lite planer för imorrn och lite saker som behöver göras, sen på lördag väntar 18-års festen. Kommer bli en grym helg! <3

Nu måste jag sova, skola imorrn och 4 timmars håltimme. ;)




äckelbok



kanelbullensdag

Sitter och väntar på vårdläraren som alltid är sen.. Vi börjar egentligen 12.. Ni har väl inte glömt att det är kanelbullensdag idag? ;) haha och vi har inte fått nån bulle :(



Home

Är hemma nu igen och har precis tagit mig en skön dusch, nu väntar en softkväll i soffan med en varm kopp te <3


Västermalmsgallerian

Kom precis fram till gallerian, så sitter just nu och väntar på mamma som är på väg hit från jobbet. Åhh här saknat henne! <3 älskar att jag och mamma hittar på sånna här saker tillsammans även fast jag egentligen är hos pappa. Tycker det är super mysigt, så nu blire lite shopping och middag senare. :)

nya matteboken, lyycka!



film

Har samhällslektion och kollar på film. Började halv 9 och filmen håller på fortfarande, börjar bli liiiite uttråkad...





skorna;)



frukost

Godmorgon. Käkar frukost just nu och ska snart börja gå tuben. Idag efter skolan ska jag åka till stan och träffa mamma för lite shopping och middag, ska bli jätte mysigt!<3



Shoes by Teddy

Här får ni en bild på mina nya skor som jag köpte i helgen, gråa höga kilklack. Riktigt sköna så tänkte dra på mig dom på lördag ;)


life




awkward

Ligger i soffan nu och tycker synd om mig själv, här mensvärk, ont i huvudet och är ensam.. käkar glass och kollar på awkward som plåster på såren ;)

på väg hem

Äntligen på väg hem. Känner mig riktigt trött och vill bara hem och lägga mig i soffan och äta yoghurt! haha yummi! <3
Tog pendeln med mimmi till Älvsjö och nu sitter jag på bussen, köpte med mig en festis, haha mupp..




Idrott på G



704

sitter på bussen på väg till skolan. Så jävla trött o seg men det är bara två lektioner idag och sen idrott så det är bara hålla ut..

Hoppas ni får en bra dag!



sov gott

nu ska jag lägga mig i min sköna säng o soova. Imorrn är det tisdag vilket innebär 2,5 timmes idrottslektion. Blä och fy fan för att ha idrott ute i äckelväder som det är nu typ varje dag.. Tur att man har så fina vänner i klassen som gör det lite roligare <3
Tog en kvällsfika med Linn idag i stan, jätte mysigt och bara sitta o prata, hade inget plugg att göra så passade på. :)



RSS 2.0